کاربردهای مهندسی نرمافزار دارای ارزشهای اجتماعی و اقتصادی هستند، زیرا بهرهوری مردم را بالا برده، چند و چون زندگی آنان را بهتر میکنند. کارآفرینی شرکت تولید کننده نرم افزار های رایانه یکی از مهمترین موضوعاتی است که دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر بهآن میپردازند به همین جهت در این پست از سایت ایران کالج دانلود رایگان پروژه کارآفرینی شرکت تولید کننده نرم افزار های رایانه را برای شما فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است این پروژه توسط تیم ایران کالج در ۴۲ صفحه تهیه و نگارش شده است.
پروژه کارآفرینی شرکت تولید کننده نرم افزار های رایانه
در این پروژه به بررسی شرکت تولید کننده نرم افزارهای رایانه ای از دیدگاه کارآفرینی پرداخته شده است ، هدف از این پروژه بررسی توجیه اقتصادی طرح مذکور میباشد ، برای رسیدن به هدف مورد نظر با بهره گیری از روش های آماری و اقتصادی و برآورد مالی طرح مورد بررسی قرار گرفته است ، این پروژه مشتمل بر پنج فصل میباشد ، فصل اول معرفی طرح است ، نام طرح ، ظرفیت تولید ، محصولات تولیدی و … فصل دوم به بررسی نیروی انسانی مورد نیاز پرداخته است ، فصل سوم شامل هزینه های مورد نیاز طرح میباشد ، فصل چهارم شرح فرآیند تولید محصول میباشد ، در این فصل به بررسی اطلاعات فنی مورد نیاز پرداخته شده است ، فصل پنجم چکیده مطالعات فنی و اقتصادی طرح میباشد.
مهندس نرم افزار
مهندسی نرمافزار پیشهای است که به یاری دانش رایانه و دیگر فناوریها و روشها به آفریدن و نگاهداری نرمافزار رایانهای میپردازد. مسائل اصلی مهندسی نرمافزار تولید نرمافزار بر اساس موارد زیر است:
- الزامات تعیین شده
- در زمان تعیین شده
- در محدوده بودجه پیشبینی شده
کاربردهای مهندسی نرمافزار دارای ارزشهای اجتماعی و اقتصادی هستند، زیرا بهرهوری مردم را بالا برده، چند و چون زندگی آنان را بهتر میکنند. مردم با بهرهگیری از نرمافزار، توانایی انجام کارهایی را دارند که قبل از آن برایشان شدنی نبود. نمونههای از این دست نرمافزارها عبارتاند از: سامانههای توکار، نرم افزار اداری، بازیهای رایانهای، و اینترنت. فناوریها و خدمات مهندسی نرم افزار به کاربران برای بهبود بهرهوری و کیفیت یاری میرساند. نمونههایی از زمینههای بهبود: دادگان، زبانها، کتابخانهها، الگوها، فرآیندها و ابزار.
مهندسی نرم افزار طراحی،برنامه نویسی، توسعه، مستند سازی و نگهداری نرم افزار با بکارگرفتن روشهای فنی و عملی از علوم کامپیوتر ، مدیریت پروزه ، مهندسی ، محدوده کاربرد، طراحی رابط، مدیریت تجهیزات دیجیتال و سایر زمینهها است.
اصطلاح مهندسی نرم افزار بعد از سال ۱۹۶۸ شناخته شد، طی کنفرانس مهندسی نرم افزار ناتو ۱۹۶۸ (که در گارمیش آلمان برگزار شد) توسط ریاست کنفرانس F.L. Bauer معرفی شد، و از آن پس بطور گسترده مورد استفاده قرار گرفت.
فایل های پیشنهادی ما با توجه به موضوع انتخابی:
دانلود پایان نامه طراحی صفحات وب به زبان HTML
دانلود پایان نامه واقعیت مجازی و کاربرد آن
محدوده مهندسی نرم افزار و تمرکز آن
مهندسی نرم افزار به مفهوم، توسعه و بازبینی یک سیستم نرم افزاری مربوط است. این رشته علمی با شناسایی، تعریف، فهمیدن، و بازبینی خصوصیات مورد نیاز نرم افزار حاصل سر و کار دارد. این خصوصیات نرم افزاری ممکن است شامل : پاسخگویی به نیازها، قابلیت اطمینان، قابلیت نگهداری، در دسترس بودن، قابلیت تست، استفاده آسان، قابلیت حمل و سایر خصوصیات باشد مهندسی نرم افزار اشاره میکند به این خصوصیات با آماده کردن مشخصات معین طراحی و فنی که ، اگر بدرستی پیاده سازی شود، نرم افزاری را تولید خواهد کرد که میتواند بررسی شود که آیا این نیازمندیها را تامین میکند یا خیر.
مهندسی نرم افزار همچنین با خصوصیات پروسه توسعه نرم افزاری در ارتباط است. در این خصوص، با خصوصیاتی مانند هزینه توسعه نرم افزار، طول مدت توسعه نرم افزار، و ریسکهای توسعه نرم افزار درگیر است.
نیاز به مهندسی نرم افزار
نرم افزار عموماً از محصولات و موقعیتهایی شناخته میشود که قابلیت اطمینان زیادی از آن انتظار میرود، حتی در شرایط طاقت فرسا، مانند نظارت و کنترل نیروگاههای انرژِی هستهای، یا هدایت یک هواپیمای مسافربری در هوا، چنین برنامههایی شامل هزاران خط کد هستند، که از نظر پیچیدگی با پیچیده ترین ماشینهای مدرن قابل مقایسهاند. بهعنوان مثال یک هواپیمای مسافربری چند میلیون قطعه فیزیکی دارد (و یک شاتل فضایی خدود ده میلیون بخش دارد)، در حالی که نرم افزار هدایت چنین هواپیمایی میتواند تا ۴ میلیون خط کد داشته باشد.
تکنولوژیها و روش های عملی
مهندسین نرم افزار طرفدار تکنولوژیها و روشهای عملی بسیار متفاوت و مختلفی هستند، که با هم ناسازگارند. این بحث در سالهای دهه ۶۰ میلادی شروع شد و ممکن است برای همیشه ادامه پیدا کند. مهندسین نرم افزار از تکنولوژیها و روشهای عملی بسیار متنوعی استفاده میکنند. کسانی که کار عملی میکنند از تکنولوژیهای متنوعی استفاده میکنند : کامپایلرها، منابع کد، پردازشگرهای متن. کسانی که کار عملی میکنند از روشهای عملی بسیار متنوعی استفاده میکنند تا تلاشهایشان را اجرا و هماهنگ کنند : برنامه نویسی در دستههای دونفری، بازبینی کد، و جلسات روزانه. هدف هر مهندس نرم افزار بایستی رسیدن به ایدههای جدید خارج از مدلهای طراحی شده قبلی باشد، که باید شفاف بوده و بخوبی مستند شده باشد.
با وجود رشد فزاینده اقتصادی و قابلیت تولید فزایندهای که توسط نرم افزار ایجاد شده ، هنوز هم بحث و جدلهای ماندگار درباره کیفیت نرم افزار ادامه دارند.
ماهیت مهندسی نرم افزار
David Parnas گفتهاست که مهندسی نرم افزار یک شکل از مهندسی است. Steve McConnell گفتهاست که هنوز اینطور نیست، ولی مهندسی نرم افزار باید یک شکل از مهندسی بشود. Donald Knuth گفتهاست که برنامه نویسی یک هنر است.
دیوان فعالیتهای آماری آمریکا دسته بندی کردهاست مهندسان نرم افزار را به عنوان زیرگروهی از «متخصصین کامپیوتر»، با فرصتهای شغلی ای مانند دانشمند کامپیوتر، برنامه نویس، و مدیر شبکه. BLS دسته بندی میکند تمام مهندسین دیگر این شاخه علمی ، که شامل مهندسین سخت افزار کامپیوتر نیز هست، را بهعنوان «مهندسین»
زبان های برنامهنویسی رایانه
برنامهنویسی رایانه در فرهنگ واژه غیر متخصصین ممکن است به تمام پروژه ساخت نرمافزار یا برنامه رایانهای گفته شود. با این همه برنامهنویسی تنها بخشی از فرآیند توسعه نرمافزار یا برنامه رایانهای است. اهمیت، توجه و منابع اختصاص داده شده به برنامهنویسی، بسته به ویژگیهای مشخص شده محصول و خواست افراد درگیر در پروژه و کاربران و در نهایت شیوه انتخاب شده مهندسی نرمافزار متغیر است. برنامهنویسی در دیدی ساده آخرین مرحله بزرگ ساخت یک برنامه رایانهای پس از مراحل تحلیل و طراحی برنامه است. در بسیاری از موارد، برنامهنویسی بخشی از تلاش ما برای پیادهسازی نسخهای از دنیای پیرامون ما، با بازسازی قوانین ریاضی و طبیعی در محیط خنثی رایانه است. به این سبب برنامهنویسی بارقههایی بزرگ از ریاضیات و مهندسی با خود دارد. برای مطالعه بیشتر به توسعه نرمافزار نگاه کنید.
اجرا و عملی ساختن الگوریتمهای انتزاعی وابسته به هم بهوسیله تولید یک برنامه رایانهای مشخص با ابزار زبان برنامهنویسی ممکن است. گرچه نزدیکترین راه برای بازسازی این قوانین در رایانه کار روی مدارهای الکترونیکی سختافزار آن است. اما این کاری طاقتفرسا و زمانبر و درنتیجه کمابیش ناممکن است. واسطهایی ساخته شدند تا میان سختافزار و انسان قرار گیرد. طبیعی است یک واسط به ساده کردن و انتزاعی کردن رویدادهای ممکن درون سخت افزار میپردازد. این انتزاعی کردن، سازنده سطوح گوناگون یا لایهبندی در معماری زیرساخت برنامهها است. به همین ترتیب زبانهای برنامهنویسی گوناگون هم هرکدام برای ساخت برنامههای یک یا شماری اندک از این لایهها قابل استفاده هستند.
با متفاوت بودن آنچه برنامهنویس برای آسانی استفاده خود آفریده با ورودی واقعیسخت افزار برای اجرای فرامین (که به زبان ماشین معروف است) برنامه واسط باید شیوه خط برنامه نویس را به زبان ماشین برگرداند.
عناوین اصلی و سرفصلهای پروژه کارآفرینی شرکت تولید کننده نرم افزار های رایانه:
- مشخصات محصول
- معرفی روشهای تولید
- تشریح مختصر فرایند
- تعیین ظرفیت
- برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
- معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید
- معرفی نیروی انسانی
- پرسنل اداری و خدمات
- هزینه ها
- برآورد هزینه استهلاک
- شرح فرایند واطلاعات فنی مورد نیاز
- و…….
«دانلود پایان نامه و پروژه کار آفرینی رشته مهندسی کامپیوتر از سایت ایران کالج همراه با تخفیف های ویژه»